Dagtochten en Meerdaagse reizen

Dagtochten

MaRiBus biedt naast de mogelijkheid van comfortabel groepsvervoer ook de keuze uit compleet verzorgde dagtochten. Dagjes uit met een bestemming in Nederland of omliggende landen. MaRiBus heeft ieder jaar weer een aantal succesvolle dagtrips waar u uit kunt kiezen. Een gevarieerd aanbod, met comfortabel en veilig busvervoer. Inschrijven voor een dagtocht tegen een aantrekkelijk tarief betekent instappen, ontspannen en genieten van alle onderdelen van de dagtrip.

Meerdaagse reizen

Naast dagtochten bieden we ook compleet verzorgde meerdaagse reizen. Zowel binnen Nederland, als diverse andere landen in Europa. Van Noord Europa tot Zuid Europa, van Oost Europa tot West Europa. Onze reizen zijn op basis van Logies en Ontbijt, of half pension. Bij de reizen zijn in de meeste gevallen de excursies inbegrepen.

Groepsdagtocht op maat

Naast het standaard aanbod van dagtochten en reizen heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zelf een dagtocht of reis samen te (laten) stellen voor uw eigen groep. Heeft u het programma al rond en wilt u alleen het groepsvervoer per minibus, bus, touringcar of dubbeldekker laten uitvoeren door MaRiBus? Een veilige en comfortabele keuze. Of heeft u wel de groep samengesteld en een datum gekozen, maar nog geen idee van een aantrekkelijk programma en bestemming voor de dagtocht of meerdaagse reis? Wij denken graag met u mee over een geslaagde dag uit, passend bij uw wensen.