Accomodaties

We hebben een aantal verblijfmogelijkheden.
De eerste is B&B Dum Zichovec. Hier hebben sowieso voor alle gasten die hier verblijven, en die op de autokemp verblijven iedere ochtend het ontbijt, en op maandag en vrijdag de BBQ. Verder is bij de B&B iedere avond de saloon geopend voor de Country feestavonden.
Bij B&B Zichovec hebben we 3 appartementen beschikbaar, en 2 gasten verblijven.
De B&B heeft een ruime gezellige tuin. Alle appartementen zijn voorzien van een leuke zithoek, met NL tv en een dvd speler. een keukenhoek, een ruime douche en toilet.
Handdoeken, theedoeken badjassen, washandjes zijn aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.
In de sfeervolle tuin is er een houtgestookte hot tub, hout gestookte sauna, en een zwembad van 5 meter doorsnee, en 120 cm diep. Een kampvuur plaats, overdekte BBQ hoek, en meerdere zitjes om gebruik van te maken. Er is ook een groot dakterras met uitzicht op de prachtige omgeveing en waar je regelmatig reeën of wilde zwijnen kunt spotten,er staan ligstoelen hangmat en er is een zit gelegenheid. En zoals gezegd is er een slaoon waar u tot in de late uurtjes welkom bent voor een drankje, een potje pool biljard, darts, of een karaokoe. Of geniet onder genot van een drankje in de late uurtjes in de tuin van de prachtige sterrenhemel rond het kampvuur.

250 meter hiervandaan is autokemp zichovec. Ook als u hier verblijft ontbijt u op de B&B mee, en BBQ'd u mee op de B&B. Ook bent u eveneens iedere avond welkom in de saloon.
Op de camping is kampeer gelegenheid, en er zijn basic trekkershutjes beschikbaar.

 

Een aantal km verderop is B&B Penzion U Blanici. Hier heeft u iedere dag uw ontbijt. Diner en feestavonden zijn in B&B Zichovec, en transfer is geregeld.

B&B Zichovec

Het Geitenhok

Het geitenhok ligt achter in de tuin naast het verblijf van de dieren en tegenover het zwembad, de sauna en de hot tub. Dit appartement is voor maximaal 5 personen. Beneden is de woonkamer, keukenhoek, en badkamer met toilet en douche.

Prijs: €379,00

De Bonanza

Het Appartement Bonanza ligt achter in de tuin. Dit gezellige basic appartement is voor maximaal 6 personen en heeft een western uitstraling. Beneden is een zithoek, eethoek, keukenhoek, en een 2 persoonsbedstede.

Prijs: €379,00

De Bohemia

Appartement Bohemia ligt in het voorhuis, en heeft uitzicht op de tuin. Dit appartement is voor maximaal 4 personen, heeft een woonkamer, met keukenhoek, zithoek en eettafel. Er is een kamer met een tweepersoonsbed, en een kamer met een stapelbed.

Prijs: 379,00

Het Gastenverblijf

Naast de Bohemia zijn ook 2 gasten kamers te huren. Deze hebben ieder een tweepersoonsbed. De badkamer wordt gedeeld met de gasten van de Bohemia.

 

Prijs: €379,00

Autokemp Zichovec

U kunt er ook voor kiezen om met uw eigen caravan of camper te komen. 
U staat dan op Autokemp Zichovec, op 250 meter van de B&B. Net als de B&B gasten, heeft u op de B&B iedere dag het ontbijt, en het diner.

Prijs voor de camping, inclusief iedere dag ontbijt, diner, shuttles service, en excursies: €249,00

De chalets zijn zeer basic uitgerust.
De huisjes zijn verdeeld in 2 slaapkamers, 1X 2 persoonsbed, en 2X 1 persoonsbed.
Het toilet bevind zich bij uw chalet, maar buiten.
De douches bevinden zich in een gemeenschappelijk sanitair gebouw, en zijn zeer hygiënisch, en goed onderhouden.

Wij zullen in de chalets zorgen voor een fles wijn bij aankomst, en koffie/thee gedurende de week. 
Prijs: €349,00

B&B Penzion U Blanici

Tot slot hebben we op 10km van B&B Dum Zichovec, B&B Penzion U Blanici waar wij kamers hebben. Wij hebben hier 2 persoons, 3 persoons, en 4 persoons kamers.
U heeft iedere dag in het Penzion uw ontbijt, en na het ontbijt wordt u door de bus gehaald voor de excursies.
Na de excursie wordt u weer naar uw Penzion gebracht om u op te frissen, en klaar te maken voor het Diner en Feestavond. U wordt i.o.m. de chauffeur van MaRiBus weer gehaald voor het diner.
Nadat u in de late uurtjes bent uitgedanst wordt u weer terug gebracht voor de dagelijkse nachtrust.
Prijs: €379,00