Programma

Het Programma ziet er als volgt uit:

Dag 1 Zondagavond vertrekken we uit Nederland.

Dag 2 Maandag rond lunchtijd komen we aan bij B&B dum Zichovec. Hier staat bij aankomst een lunch voor u klaar.
Na de lunch krijgt u de kamerindeling, en volgt er op locatie een middagprogrma. Rond 18:00 staat het diner klaar, en na het diner is het tijd voor feest met Country muziek.

 

Dag 3 Dinsdag na het ontbijt vertrekken we naar chateau Kratochville, en in de middag naar Prachatice. Eind van de middag vertrekken we weer naar Zichovec voor het diner, met aansluitend live muziek van Patricl Koers, Audrey Lee, en Thilly Frank.

Dag 4 Woensdag na het ontbijt vertrekken we naar Praag. Hier heeft u de gehele dag tijd om deze prachtige stad te bezichtigen. Rond 19:00 gaan we terug naar Zichovec. (Op deze excursie dient u zelf voor diner te zorgen).

 

Dag 5 Donderdag na het ontbijt vertrekken we naar Cesky Krumlov. Eind van de middag we naar Zichovec voor ons diner, aansluitend met live muziek van Patrick Koers, Thilly Frank, en Audrey Lee.

 

Dag 6 Vrijdag na het ontbijt gaan we naar de Budweiser brouwerij, nadat we de brouwerij hebben bezocht, en van de rondleiding hebben genoten gaan we verder naar Cesky Budejovice. Hier heeft u vrije tijd. Ceske Budejovice is de grootste stad van de regio Zuid-Bohemen en tevens de hoofdstad van deze regio. Ceske Budejovice kent een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn


Dag 7 Zaterdag Na het ontbijt vertrekken we weer richting Nederland.