Western Experiënce

Op 1 en 2 mei 2021 gaan de deuren open voor de 26e editie van de Western Experience waar je alles uit de dagen van het Wilde Westen kunt vinden.

Let op: het evenement in 2021 staat nu gepland voor mei in plaats van de traditionele datum eind januari, aangezien we ernaar streven al onze gasten te verwelkomen met onze kenmerkende gastvrijheid en in alle veiligheid. Het programma voor 2021 kan worden aangepast ten opzichte van voorjaande jaren als de organisatorische beperkingen die zijn opgelegd als reactie op de wereldwijde pandemie van kracht blijven.

 

Voor de 26ste editie organiseren we in samenwerking met the Western Experience, een busreis naar het grootste country festival van Europa.
The Western Experience in ‘s–Hertogenbosch.

 

 

 

De Western Experience is Europa's grootste allround festival met muziek, dans, paardrijden, cultuur, kunst, ambachten en mode met een country- en western thema. 

Gehost in expositiecentrum Brabanthallen in Den Bosch, verwelkomen we al meer dan 25 jaar bezoekers, kunstenaars en exposanten van over de hele wereld.

Het thema Western komt overal terug
Tijdens de Western Experience ervaar je Western in alle facetten. U vindt er live countrymuziek, westernrijden, Indiaanse Powwow-dansen, linedance-workshops, american wheels (auto's en vrachtauto's) en nog veel veel meer. 

Western Markt 
Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Western rijden
De Western Experience organiseert de jaarlijkse WE Jackpot Show met een prijzengeld van 5000 euro voor ruiters en paarden in 4 disciplines: Barrel Racing, Pole Bending, Trail Riding en Western Horsemanship.

Kom gezellig mee, geniet van de live muziek, de fantastische shows, workshop, kramen met western artikelen en nog veel meer.
in het kader van Covid-19 zal het in aangepaste vorm zijn, maar dat het 1 groot feest gaat worden is zeker.
Het feest begint al in de bus, onderweg naar Den Bosch.