Noordoostpolder en Bataviastad

U wordt ‘s morgens opgehaald door een luxe touring-car. In de touringcar wordt u voorzien van koffie/thee`.
09:30 arriveren we in Tollebeek voor koffie met gebak, hierna stapt een gids aan boord van de touringcar om u langs de mooiste stukken van de Noordoostpolder te gidsen.
Na de tour keren we terug naar Tollebeek, voor een heerlijke lunch.

Shoppen in Bataviastad

Na de lunch vertrekken we naar Lelystad, om te shoppen in shopping outlet Bataviastad. Batavia Stad Fashion Outlet is de eerste fashion 'outlet' (Factory outlet center) in Nederland, gelegen aan het Markermeer in Lelystad. De outlet is genoemd naar het schip de Batavia uit 1628, waarvan een replica nabij is afgemeerd, bij de Bataviawerf. Het winkelcentrum is een imitatie van een vestingstad, compleet met een zware stadsmuur, drie stadspoorten, autovrije klinkerstraten en een reeks individuele houten winkelgebouwtjes met een quasi-authentieke architectonische uitstraling, deels geïnspireerd op Marken, deels op de West-Indische koloniën, waar de ‘Batavia’ als spiegelretourschip van de Vereenigde Oost-Indische Compagnie nooit geweest is.

Eind van de middag keren we nog 1 maal terug naar Tollebeek voor het diner.
Het diner is een heerlijk stamppotbuffet. U heeft hierbij keuze uit: Boerenkool*hutspot*zuurkool*stoofpotje*rookworst-gehaktballetjes in jus*speklapjes met als afsluiring een heerlijk dessert, Vanille-ijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom.