Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Vrijdag 25-06-2021
In de ochtend wordt u opgehaald door een luxe touringcar. In de touringcar wordt u voorzien van koffie of thee met wat lekkers. Ook is er tegen betaling een minibar aanwezig in de touringcar.
Nadat we iedereen hebben opgehaald rijden we naar Zuid-Limburg voor onze eerste stop.

We zijn hier aangekomen bij een wijnboerderij. Hier wordt u ontvangen voor een uitleg, een rondleiding, en een wijnproeverij. Na de rondleiding staat er een Limburgse lunch voor u klaar.
Als we klaar zijn met de lunch, gaan we in een huifkar, om een mooie huifkartocht te maken door het Limburgse Heuvellandschap.

Na de huifkartocht, gaan we met de bus, naar Valkenburg om in te checken in ons hotel. Na het inchecken staat de bus klaar om u naar het restaurant te brengen. U heeft voor het laatste stuk de keuze, om of in de bus te blijven, en met de bus naar boven te gaan, of met de stoeltjeslift.
Na het diner, gaan we weer terug naar beneden (bus of stoeltjeslift), en kunt u de avond naar eigen wens indelen.

Dag 2: Zaterdag 26-06-2021

Na het ontbijt staat de bus klaar, om naar Maastricht te gaan. Hier stapt u op de boot, en vaart naar Luik (België). Aan boord wordt u een heerlijke lunch aangeboden. In Luik aangekomen heeft u vrije tijd, en kunt u genieten van de mooie binnenstad van Luik. Om 15:00 vertrek de boot weer naar Maastricht. Hier aangekomen gaan we met zijn alle dineren. Na het diner vertrekken we naar Valkenburg richting ons hotel

Dag 3: Zondag 27-06-2021
Vandaag heeft u na het uitchecken vrije tijd om het schitterende dorp Valkenburg te bezichtigen. We gaan met zijn alle koffie drinken met heerlijke Limburgse vlaai, we gaan 1 van de mergelgrotten bezoeken. Voor mensen die slecht ter been zijn, of het op prijs stellen is er in de grot de mogelijkheid deze te bezichtigen met een treintje die door de grot rijdt.
In de middag verzamelen we weer, en vertrekken we met de bus huiswaarts. Om dit weekend goed en mooi af te sluiten, is er op de terugweg nog een heerlijk diner.