Accomodaties

We hebben 2 verblijfplaatsen op ca 250 meter van elkaar verwijderd.
De eerste is B&B Dum Zichovec. Hier hebben sowieso voor alle gasten iedere ochtend het ontbijt, en op maandag en vrijdag de BBQ. Verder is bij de B&B iedere avond de saloon geopend.
Bij de B&B hebben we 3 appartementen beschikbaar, en 2 gasten verblijven.
De B&B heeft een ruime gezellige tuin. Alle appartementen zijn voorzien van een leuke zithoek, met NL tv en een dvd speler. een keukenhoek, een ruime douche en toilet.
Handdoeken, theedoeken badjassen, washandjes zijn aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.
In de sfeervolle tuin is er een houtgestookte hot tub, hout gestookte sauna, en een zwembad van 5 meter doorsnee, en 120 cm diep. Een kampvuur plaats, overdekte BBQ hoek, en meerdere zitjes om gebruik van te maken. Er is ook een groot dakterras met uitzicht op de prachtige omgeveing en waar je regelmatig reeën of wilde zwijnen kunt spotten,er staan ligstoelen hangmat en er is een zit gelegenheid. En zoals gezegd is er een slaoon waar u tot in de late uurtjes welkom bent voor een drankje, een potje pool biljard, darts, of een karaokoe. Of geniet onder genot van een drankje in de late uurtjes in de tuin van de prachtige sterrenhemel rond het kampvuur.

250 meter hiervandaan is autokemp zichovec. Ook als u hier verblijft ontbijt u op de B&B mee, en BBQ'd u mee op de B&B. Ook bent u eveneens iedere avond welkom in de saloon.
Op de camping is kampeer gelegenheid, en er zijn basic trekkershutjes beschikbaar.

B&B Dum Zichovec

Het Geitenhok

Het geitenhok ligt achter in de tuin naast het verblijf van de dieren en tegenover het zwembad, de sauna en de hot tub. Dit appartement is voor maximaal 5 personen. Beneden is de woonkamer, keukenhoek, en badkamer met toilet en douche.

Woonkamer met zithoek en eethoek. In de keuken is een waterkoker, minioven, magnetron, waterkoker, koelkast, kookplaat, Senseo en koffiezetapparaat. Boven een vide met een 2 persoonsbed, af te schermen met een gordijn, en een kamer met 3X 1 persoonsbedden.

Prijs:
Vanaf €587,50

De Bonanza

Het Appartement Bonanza ligt achter in de tuin. Dit gezellige basic appartement is voor maximaal 6 personen en heeft een western uitstraling. Beneden is een zithoek, eethoek, keukenhoek, en een 2 persoonsbedstede.

In de keuken staat een minioventje, magnetron, koelkast, tweepits kookplaat, Senseo en koffiezetapparaat. Boven een kamer met een 2 persoonsbed, en 2 eenpersoonsbedden. De badkamer met douche en toilet is beneden.

Prijs:
vanaf €549,95

De Bohemia

Appartement Bohemia ligt in het voorhuis, en heeft uitzicht op de tuin. Dit appartement is voor maximaal 4 personen, heeft een woonkamer, met keukenhoek, zithoek en eettafel. Er is een kamer met een tweepersoonsbed, en een kamer met een stapelbed.

Prijs:
vanaf €624,50

Het Gastenverblijf

Naast de Bohemia zijn ook 2 gasten kamers te huren. Deze hebben ieder een tweepersoonsbed. De badkamer wordt gedeeld met de gasten van de Bohemia.

Prijs:
vanaf €519,50

Autokemp Zichovec

Kampeerplek
1 van de mogelijkheden is een kampeerplek. Kom op eigen gelegenheid met de auto met caravan, of de camper en doe verder alle excursies met ons mee, inclusief het ontbijt op de B&B en de 2X BBQ. Tevens is de Saloon ook voor u geopend tijdens deze reis.
Prijs: €377,50

Ook kunt u een kampeerplek boeken als u met de tent bent, en met tent en al met de bus mee wilt. Ook dan doet u alles mee volgens programma.
Prijs: €477,50

Trekkershut

De laatste mogelijkeheid is een trekkershut op de autokemp. Deze is voor maximaal 4 personen, en is zeer basic ingericht. U heeft hier ee tweepersoonsbed, en een eenpersoonsbed. Toilet is buiten aan de veranda, en de douches zijn in het algemeen sanitair gebouw.

Voor de gasten die een trekkershutje boeken zorgen wij voor een soortgelijk welkomst pakket zoals hiernaast. een klein koffiezetapparaat en een waterkoker in bruikleen. Koffie en thee voor de gehele vakantie, en 2 flessen wijn bij aankomst. Via de B&B worden er handdoeken e.d. geregeld.
Prijs:
Vanaf €537,50

NOTE:
Bij de B&B en de Trekkershutjes geld dat de prijzen vanaf prijzen zijn. Dit zijn de prijzen wanneer een appartement of trekkershut maximaal bezet zijn.
Reist u met minder personen dan komt er een toeslag op de verblijfskosten.