Holle Bolle Boom

Hebben jullie zin in een heerlijke dag spelen? De Holle Bolle Boom biedt volop speelplezier voor een geslaagd dagje uit. Jullie zijn niet afhankelijk van het weer, want er is Binnen en Buiten genoeg te beleven. De Holle Bolle Boom kent namelijk drie belevenissen: de 'Binnen' 'Buiten' en 'Plons'. Jullie kunnen kiezen voor één belevenis, maar je kunt ze ook combineren!

In de Binnen kunnen de kinderen van 0 tot 11 jaar lekker klimmen, springen en glijden. Er is een afgeschermde speelruimte voor de allerkleinsten: de Minigaard. Voor de oudere kinderen is er de spannende Freefall-glijbaan.

De Buiten is een openlucht speelpark voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Natuurlijk kun je klimmen en springen, maar je kunt je ook goed verstoppen in de bijzondere speeltoestellen. Bovendien kun je er ook spetteren op het Fonteinplein, in het Spetter- en Spatbad of het nieuwe Roetsj-Bad (bij mooi weer is het meenemen van badkleding en een handdoek handig). De Buiten is gesloten van begin november tot eind maart.

De Plons is een overdekte waterattractie. In een tropische temperatuur van 30 graden kunnen jullie heerlijk met water spelen. Er zijn maar liefst 3 glijbanen, een Fonteinplein en leuke speeltoestellen in het water van het Wereldbad die c.a. 25 cm diep is. Het Chinese bad is 1.35 meter diep en in organische vormgeving.