Linnaeushof

In de Linnaeushof vind je meer dan 350 speeltoestellen en attracties. Genoeg te beleven voor een te gekke schoolreis! Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, een monorail, springkussen en nog veel meer. Durf jij naar het Piratennest te klimmen over de hangbruggen hoog boven het water? Kun jij al een salto maken op de trampolines of fietsen op een hobbelfiets? Stap ook eens in de monorail of De Toffe Toren, dan heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt!

Binnen in de Wortelberg kan je samen met Bennie Broek, de speeltuinmascotte, liedjes zingen en de konazendans oefenen. In de speciale kleuter- en peutertuin is een echt verkeersdorp met driewielers en een heuse brandweerkazerne. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland, een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen. Linneaeushof is dus ook een hele leuke schoolreis bestemming voor de allerkleinste!

Als het warm weer is, vergeet dan niet je zwemkleding mee te nemen. In waterspeeltuin de Oase kun je dan heerlijk spelen met allerlei spetterende waterspeeltoestellen. In de overdekte speeltuin zijn minicars, een speelkasteel, lachspiegels en luchtskelters.

Heb je trek gekregen van al het spelen? Natuurlijk is er ook een restaurant met terras, er kan gekozen worden tussen verschillende smikkelpakketten voor de lunch.